با شرکت در نظرسنجی ما را در بهبود سرویس های ایرانسلی یاری نمایید
1. روش معمول شما برای فعالسازی آهنگ پیشواز کدام است؟
2. پیدا کردن آهنگ موردنظرتان چقدر ساده یا دشوار بوده است؟
معرفی
اینترنت نسل ۴ و ۵ /۴ آخرین فناوری اینترنت همراه است که تمام ویژگیهای اینترنت همراه را با سرعتی بسیار بالاتر از نسلهای قبل در اختیار کاربران قرار میدهد.
-
مزایای اینترنت نسل ۵ /۴ ایرانسل نسبت به نسلهای قبل
- امکان انتقال بسیار سریعتر فایلهای حجیم
- تماشای برنامههای تلویزیونی و دریافت فایلهای صوتی و تصویری بدون وقفه
- امکان انجام مکالمه در حین دانلود محتوا
- تبدیل گوشی همراه به یک باجه بانکی همراه با امکان انجام کلیه عملیات بانکی
-
روش استفاده از اینترنت همراه ایرانسل
چهار گام ساده برای استفاده از اینترنت همراه ایرانسل
- با ارائه سریعترین اینترنت کشور و پوششدهی گسترده، اینترنت ایرانسل مطلوبترین گزینه برای دوستداران فناوری است. در هر نقطه از کشور که باشید میتوانید از پوششدهی منطقه خود مطمئن شوید و برای دسترسی به خدمات موردنظر اقدام کنید. برای آگاهی از نواحی تحت پوشش کافیست به صفحه مناطق تحت پوشش اینترنت همراه سر بزنید تا به اطلاعات کامل مرتبط با پوششدهی دسترسی یابید.
- استفاده از سیمکارت ایرانسل: با استفاده از همه سیمکارتهای ایرانسل میتوانید از نسل سوم اینترنت همراه استفاده کنید. اما برای استفاده از خدمات اینترنت نسل ۴ یا ۵ /۴، ضروریست از سیمکارتهای نسل ۴ (USIM)استفاده کنید.
- اطلاع از پشتیبانی دستگاه شما از اینترنت: به صفحه گوشیهای پشتیبانیکننده از اینترنت نسل ۳، ۴ یا ۵ /۴ مراجعه کنید تا از پشتیبانی اینترنت دستگاه خود مطلع شوید. اگر گوشی شما از نسل ۳ یا ۴ اینترنت همراه پشتیبانی نمیکند، میتوانید از پیشنهادهای ویژه ما برای خرید گوشی همراه استفاده کرده یا با هزینهای کمتر، مودم اینترنت همراه 3G، 4G و 4.5G را خریداری کنید.
تنظیمات: برای دریافت تنظیمات مربوط به فعالسازی اینترنت همراه میتوانید به یکی از روشهای زیر اقدام کنید:
- شمارهگیری کد *۵۵۵*۴*۲#
- مراجعه به صفحه دریافت آنلاین تنظیمات اینترنت همراه
- مراجعه به صفحه تنظیمات اینترنت همراه ایرانسل در سیستمعاملهای مختلف
- واردکردن تنظیمات جدول زیر به صورت دستی در گوشی تلفن همراه
APN Connection Name mtnirancell Irancell-Internet -
تنظیمات اتصال به اینترنت نسل۵ /۴در سیستمهای اندروید و iOS
اگر سیستمعامل تلفن همراه شما اندروید است، برای اتصال به اینترنت 4.5G لازم است گزینه Cat6 یا Carrier Aggregation را در بخش تنظیمات گوشی خود فعال کنید. ضمنا گوشیهای دارای سیستمعامل iOS بهطور خودکار به اینترنت 4.5G متصل میشوند و نیاز به تنظیمات خاصی ندارند.
در گوشیهای دارای سیستمعامل اندروید، علامت 4.5G یا 4G+ نشاندهنده اتصال شما به شبکه 4.5G است. همچنین در گوشیهای دارای سیستمعامل iOS نیز، افزایش سرعت دسترسی شما به شبکه اینترنت، نشاندهنده اتصال شما به شبکه 4.5G خواهد بود.
-
تعرفه اینترنت همراه ایرانسل
اگر به دنبال خرید اینترنت پرسرعت هستید، کافیست سراغ مجموعه متنوع بستههای اینترنت همراه ما بروید. شما میتوانید با توجه به زمان و میزان استفاده خود از اینترنت همراه، بسته مناسب را از میان گزینههای مختلف با دورههای اعتبار گوناگون انتخاب کنید و هزینههای خود را تا حد چشمگیری کاهش دهید. در صورت عدم تمایل به تهیه بسته اینترنت همراه، میتوانید از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده کنید. هزینه استفاده از اینترنت همراه بر اساس تعرفههای مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت زیر محاسبه میشود:
بهای ارسال یا دریافت اطلاعات به ازای هر کیلوبایت (تمامی ساعات) نوع سیمکارت قیمت دائمی (عادی و پیامرسان) ۰/۰۴ تومان/کیلوبایت اعتباری (عادی و پیامرسان) ۰/۰۶ تومان/کیلوبایت - تعرفه مصرف آزاد و بسته اینترنت همراه، برای پیامرسانهای داخلی به یک سوم کاهش یافته است.سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به صورت دورهای، آیپی (IP) وبسایتها یا اپلیکیشنهایی که پیامرسان داخلی محسوب شده و تعرفه آنها به صورت یک سوم محاسبه میشود را به اپراتورها ابلاغ میکند.
- تعرفه (مصرف آزاد) اینترنت همراه، برای وبسایتهای منتخب به صورت یک دوم یا ۵۰% تخفیف محاسبه میشود.
- شما مشترکان دائمی میتوانید پس از اتمام بسته اینترنت ماهانه، تا حجم ۱۰۰ مگابایت از اینترنت مصرف آزاد استفاده کنید (تعرفه: ۰/۰۱ تومان به ازای هر کیلوبایت). پس از پایان این ۱۰۰ مگابایت، برای دسترسی مجدد به شبکه اینترنت، بستهای تازه بخرید.
-
مدیریت مصرف آزاد اینترنت چیست؟
بستههای متنوع اینترنت همراه دارای حجم و اعتبار زمانی مشخصی هستند. وقتی حجم یا اعتبار زمانی یک بسته اینترنت به پایان برسد، بهطور پیشفرض اینترنت شما قطع نمیشود و میتوانید همچنان به اینترنت متصل بمانید. اما در این صورت مصرف اینترنت شما با قیمت آزاد محاسبه میشود که هزینه بیشتری دارد. مصرف آزاد اینترنت برای مواقع ضروری که فرصت خرید و فعالکردن بستههای اینترنت را ندارید شاید گزینه مناسبی باشد؛ اما در بیشتر موقعیتها بهتر است با توجه به الگوی مصرفتان یکی از بستههای مقرونبهصرفه اینترنت را فعال کنید.
درنتیجه برای صرفهجویی در هزینههای اینترنت و جلوگیری از مصرف ناخواسته آن، میتوانید به روشهای زیر مصرف آزاد اینترنت خود را غیرفعال کنید تا پس از پایان حجم یا اعتبار زمانی بستههای اینترنتی که فعال کردهاید، اینترنت همراه شما خودبهخود قطع شود و فقط با فعالکردن بسته بتوانید از اینترنت استفاده کنید:
راههای غیرفعالکردن مصرف آزاد اینترنت ایرانسل:
- شمارهگیری *۵۵۵*۳*۲*۳#
- سوپر اپلیکیشن یا وب اپلیکیشن ایرانسل من (نوار پایین صفحه اصلی > سایر > پرونده > تنظیمات > طرح کنترل مصرف آزاد)
در صورتی که دوباره تمایل داشتید در مواقع ضروری بتوانید از اینترنت آزاد استفاده کنید، کد *۵۵۵*۳*۴# را شماره بگیرید یا از طریق سوپر اپلیکیشن ایرانسل من (و طی مراحل فوق) مصرف اینترنت به صورت آزاد و بدون بسته را فعال کنید.
-
مطالب آموزشی
-
مقالات(12)
-
چه گوشیهایی از خدمات نسل سوم پشتیبانی میکنند؟
تمامی گوشیهایی که از فرکانس ۲۱۰۰ باند B3 پشتیبانی میکنند، قابلیت استفاده از اینترنت نسل سوم را دارند. برای اطمینان و بررسی قابلیت گوشی خود میتوانید به صفحه بررسی قابلیتهای 3G و 4G گوشی مراجعه کنید.
-
آیا برای استفاده از خدمات نسل سوم لازم است سیمکارت عوض شود؟
خیر، برای استفاده از اینترنت نسل سوم نیازی به تغییر سیمکارت ندارید و کافیست گوشی شما قابلیت استفاده از نسل سوم را داشته باشد.
-
آیا برای استفاده از اینترنت نسل سوم به نرمافزار خاصی نیاز است؟
خیر، نیاز به نصب هیچ نرمافزاری نیست و کافیست تلفن همراه شما قابلیت استفاده از نسل سوم را داشته باشد.
-
علامتهای 3G،H و +H که روی گوشی نمایش داده میشوند، به چه معنا هستند؟
این علائم به معنای ارائه خدمات نسل سوم اینترنت همراه است. H و +H نمایانگر ارائه خدمات دیتا با سرعت بالا، تا 42 مگابیت بر ثانیه و بیشتر است و نشان میدهد که شما در منطقه تحت پوشش اینترنت باند پهن هستید.
-
آیا برای استفاده از خدمات نسل سوم به دریافت تنظیمات و شمارهگیری کد خاصی نیاز است؟
برای دریافت تنظیمات میتوانید یکی از روشهای زیر را انتخاب کنید:
- شمارهگیری کد *۵۵۵*۴*۲#
- مراجعه به صفحه دریافت آنلاین تنظیمات اینترنت همراه
- مراجعه به صفحه آموزش تنظیمات دستی اینترنت همراه
-
آیا برای استفاده از خدمات نسل سوم تنها باید از بسته افزایشی استفاده کرد؟
خیر، اما میتوانید با خرید بستههای افزایشی مقرون به صرفه، هزینههای تلفن همراه خود را مدیریت کنید. در صورتی که بسته اینترنت شما به پایان رسیده باشد، هزینه اینترنت همراه شما براساس طرح تعرفه پایه اینترنت همراه محاسبه میشود.
-
فناوری نسل چهارم چیست و چه مزایایی دارد؟
اصطلاح 4G مخفف کلمه «Fourth Generation» و یا همان فناوری «نسل چهارم» است که سرعت بیشتر و تجربه بهتری از کار با اینترنت را در اختیار شما قرار میدهد. با استفاده از این فناوری قطعاً تفاوت را در حین تماشای ویدئو، دانلود، بازی و جستجوی اینترنتی احساس خواهید کرد.
-
تفاوت بین سرویسهای نسل سوم و چهارم چیست؟
سرعت! تفاوت اصلی فناوری نسل سوم و چهارم اینترنت همراه در سرعت آپلود و دانلود آنها است. بیشترین سرعت دانلود اینترنت نسل سوم ۴۲ مگابیت بر ثانیه است در حالی که سرعت اینترنت نسل چهارم ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است. بنابراین با اتصال به اینترنت نسل چهارم از سرعت بیشتری بهرهمند خواهید شد.
-
چگونه میتوان از قابلیت اتصال دستگاه به اینترنت نسل 4 اطلاع پیدا کرد؟
دستگاههای نسل ۴ را میتوان به راحتی تشخیص داد؛ زیرا بر روی بدنه، جعبه و یا دفترچه راهنمای آنها علامت 4G درج شده است. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه بررسی قابلیتهای 3G و 4G گوشیها از پشتیبانی اینترنت نسل چهار تلفن همراه خود مطلع شوید.
-
چگونه میتوان از اتصال دستگاه به شبکه 4G مطمئن شد؟
پس از انجام تنظیمات اینترنت همراه دستگاهتان و با حضور در مناطق تحت پوشش شبکه نسل ۴، یکی از علامتهای 4G یا LTE در قسمت بالای صفحه نمایشگر دستگاه در کنار نشانگر آنتن ظاهر میشود. این علامت به معنای اتصال شما به شبکه 4G است.
-
چرا در زمان تماس، اینترنت گوشی از 4G به 3G و یا 2G تبدیل میشود؟
نسل چهارم شبکهای مبتنی بر دیتا است، یعنی صدا را پشتیبانی نمیکند. به همین دلیل زمانی که تماسی میگیرید یا هنگامی که شخصی با شما تماس میگیرد، سرویس شما از نسل چهارم به نسل سوم و یا حتی دوم تغییر میکند. بدین ترتیب علامت 4G و یا LTE روی صفحه نمایشگر گوشی به 3G تبدیل میشود و وقتی تماستان تمام میشود، سرویس شما دوباره به 4G متصل خواهد شد.
-
تفاوت بین اصطلاحات 4G و LTE چیست؟
از فناوری نسل چهارم با عنوان LTE نیز یاد میشود که مخفف « فناوری تکامل بلندمدت» (Long Term Evolution) است. سازندگان دستگاههای مختلف از هر دوی این اسامی استفاده میکنند. برای مثال در گوشیهای آیفون، در منوی تنظیمات و حین استفاده از 4G، علامت LTE را روی صفحه نمایشگر مشاهده میکنید؛ در حالی که در دستگاههای اندروید هر دو عبارت 4G و LTE را در منوی تنظیمات و حین استفاده از خدمات نسل چهارم روی صفحۀ نمایشگر گوشی مشاهده میکنید.
-
آیا دستگاهها دائماً به نسل چهارم اینترنت همراه متصل هستند؟
احتمالاً در زمان حرکت، بین شبکههای نسل ۳، ۴ و ۴.۵ در نوسان خواهد بود. زیرا دستگاه به صورت خودکار قویترین سیگنال منطقهای که در آن قرار دارید را انتخاب میکند.
-
آیا برای بهرهمندی از خدمات نسل ۴ لازم به تغییر سیمکارت است ؟
برای استفاده از اینترنت نسل چهار لازم است تا سیمکارت شما از شبکه نسل چهار پشتیبانی کند. اگر سیمکارت ایرانسل ندارید، به صفحه خرید آنلاین سیمکارت و اگر سیمکارت ایرانسل دارید اما قابلیت استفاده از نسل ۴ را ندارد، به صفحه تعویض سیمکارت مراجعه کنید.
-
آیا استفاده از طرحهای نسل ۴ هزینه اضافی خواهد داشت؟
خیر، قیمت تمامی نسلهای اینترنت همراه ایرانسل (2G، 3G، 4G و 4.5G) یکسان است. البته وقتی سرعت دانلود و آپلود بالاتر برود، احتمالا از دیتای بیشتری استفاده خواهید کرد. به منظور مدیریت هزینههای تلفن همراهتان و برای مشاهده کارکرد و کنترل میزان مصرف، پیشنهاد میکنیم از برنامه کاربردی ایرانسل من استفاده کنید. با فعالسازی هشدارهای این برنامه کاربردی، وقتی به میزان ۵۰ درصد، ۸۵ درصد و ۱۰۰ درصد از بسته اینترنت خود را مصرف کردید، به شما اطلاع داده میشود. همچنین با خرید بستههای اینترنت همراه میتوانید متناسب با میزان مصرف خود، هزینه کنید.
در صورتی که مایل به خرید بستههای اینترنت نباشید، مصرف اینترنت شما بر حسب محاسبه خواهد شد.
-
چگونه میتوانم از شبکه اینترنت نسل چهارم استفاده کنم؟
در صورتی که در مناطق تحت پوشش اینترنت نسل چهارم قرار داشته باشید، میتوانید با مراجعه به شیوه استفاده اینترنت همراه از چگونگی فعالسازی اینترنت گوشی خود مطلع شوید.
-
آیا میتوانم با حفظ شماره فعلیام از اینترنت نسل چهارم استفاده کنم؟
بله، اگر ایرانسلی هستید و سیمکارت نسل چهار ۴ ندارید، با مراجعه به صفحه نحوه تعویض سیمکارت میتوانید آن را تهیه کنید. همچنین اگر ایرانسلی نیستید و تمایل به استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت ما را دارید، با ثبتنام در ترابردپذیری میتوانید شماره خود را حفظ کنید و از اینترنت پرسرعت لذت ببرید!
-
برای استفاده از نسل چهارم اینترنت همراه در گوشیهای دوسیمکارته چه اقداماتی باید انجام دهم؟
اکثر گوشیهای دوسیمکارته موجود در بازار، در جایگاه شماره ۲ سیمکارتشان نمیتوانند به شبکه نسل سوم یا چهارم اینترنت همراه ایرانسل وصل شوند. به همین دلیل لازم است سیمکارت ایرانسل خود را در جایگاه شماره یک تلفن همراهتان قرار دهید.
برخی از تلفنهای همراه این قابلیت را دارند که از طریق تنظیمات گوشی خود انتخاب کنید که اینترنت نسل چهار برای کدام سیمکارت فعال باشد. -
در صورت قطع شدن سیمکارت به هر دلیلی، سرویس اینترنت همراه نیز قطع میشود؟
بله، در صورت قطع شدن سیمکارت، سرویس اینترنت همراه نیز غیرفعال میشود.
-
چرا قیمت بستههای اینترنت همراه در وبسایت و یا #۷*، با قیمت بستهها در #۵۵۵* متفاوت است؟
زمانی که از اعتبار سیمکارت خود خرید می کنید، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده را در زمان خرید شارژ پرداخت نمودهاید و این میزان مجددا برای پرداخت هزینه بسته اینترنت از حساب شما کسر نمیشود. در حالی که در زمان خرید از طریق کارت بانکی، باید مبلغ مالیات بر ارزش افزوده آن را نیز بپردازید.
به عنوان مثال اگر اعتبار سیمکارت شما در حال حاضر صفر تومان است و شما قصد خرید یک بسته اینترنت به قیمت ۹,۱۷۵ تومان را دارید، باید مبلغ ۱۰,۰۰۰ تومان کارت شارژ خریداری کنید تا ۹,۱۷۵ تومان در حساب شما منظور شود. ما به تفاوت شارژ شما که ۸۲۵ تومان است، جهت مالیات بر ارزش افزوده از اعتبارتان کسر میشود.
اگر قصد خرید بسته اینترنت از اعتبار سیمکارت خود را دارید کافیست ۹,۱۷۵ تومان در حساب خود اعتبار داشته باشید.
حال فرض کنید مایلید همین بسته را از طریق کارت بانکی تهیه کنید، در این صورت باید مبلغ ۹,۱۷۵ تومان به علاوه ۸۲۵ تومان جهت مالیات بر ارزش افزوده بپردازید که جمع این دو مبلغ همان ۱۰,۰۰۰ تومان خواهد بود. بنابراین از هر روشی که برای خرید بسته اقدام کنید هزینه یکسانی پرداخت خواهید کرد.
هزینه اتصال بر اساس کیلوبایتهای ارسال و دریافتشده محاسبه میشود و به زمان استفاده از اینترنت همراه ارتباطی ندارد.
-
آیا تعرفه استفاده از سرویس اینترنت همراه در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت است؟
خیر، هزینه استفاده از اینترنت همراه در هر ساعتی از شبانه روز یکسان است. این هزینه برای سیمکارتهای دائمی به ازای هر کیلوبایت تبادل اطلاعات، ۰/۰۴ تومان و برای سیمکارتهای اعتباری به ازای هر کیلوبایت تبادل اطلاعات ۰/۰۶ تومان است. البته ممکن است بر اساس بسته افزایشی که خریدهاید، هزینه استفاده از اینترنت همراه در طول شبانهروز متفاوت باشد.
-
کدام نرمافزارها یا سرویسها بیشترین میزان اینترنت را مصرف میکنند؟
- مشاهده آنلاین فیلم و موسیقی
- آپلود یا دانلود عکس یا سایر فایلهای حجیم
- نرمافزارهایی که به طور مداوم بهروز میشوند و یا در پسزمینه سیستم فعال هستند
- نرمافزارهایی که به ارتباط مداوم با اینترنت نیازمندند
- بازیهای آنلاین
-
چگونه میتوان از اینترنت همراه ایرانسل در لپتاپ و سایر دستگاههای دیجیتال به جز گوشی همراه استفاده کرد؟
در صورتی که لپتاپ، تبلت و سایر وسیلههای شما از سیمکارت پشتیبانی میکنند، میتوانید به طور مستقیم از اینترنت همراه ایرانسل استفاده کنید. در غیر این صورت میتوانید با استفاده از مودمهای همراه ایرانسل، لپتاپ و سایر تجهیزات دیجیتالی خود را به صورت بیسیم و یا با استفاده از کابل به مودم وصل کنید و به شبکه اینترنت همراه ایرانسل متصل شوید.
همچنین اگر تلفن همراه شما از قابلیت HOTSPOT برخوردار است، میتوانید با روشن کردن آن سایر دستگاههای دیجیتال خود را به شبکه اینترنت همراه متصل کنید.
-
چگونه میتوان میزان مصرف دیتای خود را کنترل کرد؟
با استفاده از برنامه کاربردی ایرانسلمن و یا از طریق نسخه وب ایرانسلمن میتوانید از میزان مصرف اینترنت خود مطلع شوید و حساب خود را به راحتی مدیریت کنید.
-
چگونه میتوان طرحها و بستههای مختلف دیتای ایرانسل را تهیه کرد؟
از طریق یکی از روشهای زیر میتوانید بسته اینترنت خود را تهیه کنید:
- صفحه خرید آنلاین بستههای اینترنت همراه
- برنامه کاربردی ایرانسل من
- شمارهگیری کد *۷#
- شمارهگیری کد *۵۵۵#
-