نحوه بررسی وکالتنامه و قیم نامه های ارایه شده جهت نقل و انتقال امتیاز سیمکارتها و درخواست بسته بازگشت و … در فروشگاهها و مراکز خدمات ایرانسل
1-در زمان مراجعه وکیل جهت انجام امور مربوطه، رویت اصل وکالتنامه ضروری است و مراکز جهت بایگانی مدارک ترجیحا نسخه برابر بااصل شده وکالتنامه را به عنوان مدرک مورد نیاز دریافت نمایند (نسخه اصل با نسخه برابر با اصل شده تطبیق داده شود) در صورت عدم وجود نسخه برابر بااصل شده، حتما کپی از وکالتنامه توسط کارمند مرکز تهیه شده و از دریافت کپیهای ارائه شده توسط مشترک خودداری گردد. کپی وکالتنامه توسط وکیل امضا و با اثر انگشت برابر اصل بودن آن را تائید کند و شماره تلفن موضوع درخواست به وسیله وکیل بر روی کپی نوشته شود.
2-در زمان ارائه وکالتنامه جهت انجام امور موضوع وکالت، ارایه کارت ملی موکل الزامی نمیباشد اما رویت اصل کارت ملی و احراز هویت و دریافت کپی کارت ملی وکیل ضروری است و وکیل باید مدرک شناسایی معتبر را جهت احراز هویت ارائه دهد. کپی کارت ملی توسط وکیل امضا و با اثر انگشت برابر اصل بودن آن را تائید کند و شماره تلفن موضوع درخواست به وسیله وکیل بر روی کپی نوشته شود.
3-وکالتنامه باید دارای مهر برجسته دفترخانه باشد و همچنین یکسان بودن شماره دفترخانه مندرج در مهر برجسته در وکالتنامه با شماره دفترخانه مندرج در سربرگ وکالتنامه مورد بررسی قرار گیرد (توصیه میگردد جهت حصول اطمینان و در صورت امکان اصالت وکالتنامه، با استفاده از شناسه سند و رمز تصدیق در وبسایت مربوطه اینجا حتما صورت پذیرد.)
4-ترجیحا باید در حدود اختیارات وکیل، مراجعه به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل ذکر گردد اما در صورت عدم ذکر نام شرکت در صورتی که عباراتی مانند مراجعه به کلیه شرکت های مخابراتی و ارتباطی نیز ذکر گردد، مورد پذیرش می باشد اما در صورتی که به شرکت خاصی اشاره نگردید باشد مانند “کلیه شرکت های ارتباطات سیار” یا “کلیه شرکت های زیر مجموعه مخابرات” و … مورد پذیرش نمی باشد.
همچنین در صورتی که در حدود اختیارات وکیل مراجعه به شرکت ایرانسل ذکر نگردیده باشد و از عبارات کلی مانند: مراجعه به کلیه ادارات و نهاد ها و سازمانها و… استفاده، اما انجام امور مربوط به شماره خط ایرانسلی در وکالتنامه ذکر گردیده باشد مورد پذیرش میباشد.
اما باید توجه گردد در صورتی که شماره خط ایرانسلی در وکالتنامه ذکر گردیده باشد اما در وکالتنامه مراجعه به “کلیه شرکت های ارتباطات سیار” یا “کلیه شرکتهای زیر مجموعه مخابرات” و … بدون ذکر نام شرکت ایرانسل درج گردیده باشد مورد پذیرش نمیباشد.
5-در صورتی که در وکالتنامه به شماره خط ایرانسلی اشاره نگردیده باشد اما از عبارات کلی مانند “کلیه خطوط ثبت نام شده به نام موکل” استفاده گردیده باشد در صورتی وکالتنامه مورد پذیرش میباشد که عبارت ” مراجعه به کلیه ادارت و نهادها و سازمان ها در وکالتنامه قید شده باشد.
6-در وکالتنامه باید حدود اختیارات وکیل به صورت مشخص ذکر گردد و عباراتی مانند”کلیه خدمات مربوطه” مورد پذیرش نمیباشد و مواردی که جهت انجام توسط مراکز ایرانسل مورد انتظار وکیل میباشد باید مشخصا در وکالتنامه قید گردیده باشد. بعلاوه به استناد مواد 664 و 665 قانون مدنی در مواردی که که وکیل تقاضای قبض و دریافت مواردی مانند سیمکارت المثنی و ریزمکالمات را دارد این موارد نیز باید در حدود اختیارات وکیل ذکر گردیده باشد لذا برای مثال در صورتیکه در وکالتنامه ذکر شده باشد “درخواست سیمکارت المثنی” یا ” اقدام جهت ثبت نام سیمکارت” و تحویل سیمکارت توسط وکیل صراحتا قید نگردیده باشد انجام امور اداری جهت صدور سیمکارت المثنی و یا ثبت نام سیمکارت بلامانع میباشد اما تحویل آن به وکیل امکانپذیر نخواهد بود مگر آنکه وکالتنامه تکمیلی ارایه گردد.
7-در وکالتنامه های تکمیلی (حاشیه نویسی شده) دقت گردد که قسمت حاشیه نویسی شده باید دارای مهر برجسته دفترخانه بوده و همچنین شماره دفترخانه مندرج در مهر برجسته در وکالتنامه با شماره دفترخانه مندرج در سربرگ وکالتنامه نیز یکسان باشد.
8-در مواردی که وکیل حق توکیل به غیر دارد حتما وکالتنامه اولیه و تفویض وکالتهای بعدی و توالی وکالتنامهها (کلیه وکالتنامههای مرتبط) مورد بررسی قرار گیرد. همچنین ضروری است جهت آرشیو کلیه وکالتنامه ها با رعایت بند 1 راهنمای حاضر دریافت گردد.
9-در مواردی که وکیل اقدام به خرید سیم کارت به نام موکل مینماید باید ضمن احراز هویت و دریافت کپی کارت ملی وکیل، مدرک شناسایی برابر با اصل شده موکل نیز اخذ گردد. وکیل در صورت ذکر در حدود اختیارات جهت ثبت نام سیمکارت، کلیه فرمهای مربوطه را امضا واثر انگشت نموده و در ذیل امضا با ذکر شماره وکالتنامه و تاریخ آن بایستی ذکر نماید به وکالت از آقای …………………………. بر اساس وکالتنامه شماره ……………………. مورخ ………………. تنظیم شده در دفتر خانه اسناد رسمی شماره………………….. شهر ………………..
(در فرم ارسالی وجود تصویر مدرک شناسایی مالک و وکیل الزامی است)
در صورتی که تاریخ وکالتنامه مربوط به 5 سال قبل از زمان مراجعه وکیل به مراکز باشد گواهی عدم عزل وکیل از دفترخانه تنظیم کننده وکالت اخذ و به مرکز باید ارایه گردد.
10– در صورتی که فردی با قیم نامه به مراکز خدمات شرکت ایرانسل مراجعه نماید ، ارایه خدمات به قیم در حدود اختیارات ذکر شده در قیم نامه می باشد. برای مثال در صورتی که ثبت نام و دریافت سیمکارت به نام شخص محجور جز حدود اختیارات قیم ذکر نشده باشد، قیم بایستی با مراجعه به دادستانی اختیار انجام امور مورد نظر را از دادستانی مربوطه دریافت نماید.
این نکات در کلیه در فروشگاهها و مراکز خدمات ایرانسل بایستی مورد رعایت قرار گیرد.